Citater

 • imagew9

  Kaatsu
     Danmark

 • imageb6

  Kaatsu
     Danmark

 • imaget1

  Kaatsu
     Danmark  Christina Poulsen, 45 år.

"Jeg har løbet i rigtig mange år og bla. gennemført 12 Marathonløb. For ca 6 mdr år siden begyndte mit knæ at hæve og gøre ondt. Jeg forsøgte først at holde pause on and off, men måtte til sidst til en scanning som viste manglende brusk og en revne i menisken. En operation ville måske hjælpe , men da jeg havde hørt om en del dårlige udfald var jeg ret tøvende og usikker på om det nu var det rigtige at gøre. Min mand gjorde mig opmærksom på et link til Kaatsu Danmark som handlede en håndboldspiller , som havde haft rigtig positive resultater med kaatsutræning efter en knæskade. Jeg henvendte mig derfor til Michael Schewitsch, Kaatsu Danmark og fik en prøvetime og bookede derefter 12 træninger . Jeg kunne hurtigt mærke en forskel i min krop .. og efter 13 træningspas med Kaatsu kan jeg løbe 10 km og mærker minimalt til mit knæ .. Så operation er for mit vedkommende aflyst og jeg fortsætter med kaatsu træning 1x om ugen så jeg kan holde den megen styrke jeg har fået ved kaatsu træning ved lige.”
     
  Simone Dupont Larsen 22 år, professionel håndboldspiller Larvik, Norge.

“Med til arbejdet som professionel håndboldspiller, hører desværre ofte skader. I mit tilfælde har jeg været ude med en slem knæskade i over et år. Jeg mistede i den periode størstedelen af musklerne i mit ben, og da jeg hørte om Kaatsu Danmark, og de resultater andre sportsudøvere havde opnået på kort tid, måtte jeg simpelthen give det en chance. Selvom jeg inden jeg prøvede træningen tænkte, at det måske var lidt for godt til at være sandt, så taler resultaterne for sig selv. Allerede efter en uges træning havde jeg både visuel og styrkemæssig fremgang, og efter 13 træninger på 14 dage hos Michael var min lårmuskel vokset 2,5 cm i omkreds.
For mit vedkommende var det udslagsgivende, at træningen kunne foregå med minimal belastning, men alligevel få en maksimal effekt ud af træningen. Alt træning er selvfølgelig hvad man selv gør det til, og hvor meget arbejde man ligger i det. Træningen er ikke som noget andet træning jeg har prøvet før og man skal helt sikkert overskride nogle grænser for at få den bedste effekt ud af det. Men det er en fed og anderledes måde at træne og mærke sin krop arbejde på.
Træningen har været med til at kickstarte min muskelopbygning igen, og dermed medvirket til at genoptræningsforløbet formentlig er blevet formindsket betragteligt. Jeg kan på det varmeste anbefale Kaatsu Danmark og Michael Schewitsch. Træningen virker, og Michael er en super god og kompetent instruktør.”
     
  Philip Özari, 22 år Gentofte Volley 1. hold, landsholdspiller og College ball i Canada.

“Efter to forebyggende hofteoperationer i foråret og sommeren 2015, estimerede læger og fysioterapeuter, at jeg tidligst kunne forvente at spille volley på eliteniveau igen i sæsonen 2016. Efter 16 x intensiv kaatsu-træning hos Kaatsu Danmark - fra september til oktober 2015 - kunne jeg i styrketest præstere bedre end før min operation og jeg kunne igen spille fuldt kamp og turneringsprogram.”
     
  James Stray-Gundersen, M.D.

“I have found Michael Schewitsch to be extremely knowledgeable in both the practical training aspects of Blood Flow Restriction Training, as well as, the scientific literature on BFR Training. I know of few trainers who have this strong command of the science and I know of few scientists that have his command of practical BFR training. When I have a question about BFR, I ask Michael and I am rewarded with an insightful answer.” Jim Stray-Gundersen, M.D.       www.medicine-and-sports.com
     
  Carl Woodard, Basketball Coach and ex pro Basketball Player

“Kaatsu is amazing, so much result with so little amount of weights and such a time saver! Have done my sport in 7 different countries and I have yet to experience something so effective. Give it a month and you will be hooked....
And if your a personal trainer and you haven't taken the course you could be one step behind. Thanks Michael for the eye opening experience!"
     
     

Se også vores video testimoials, Klik her