Priser og træning

  • imagew9

       

  • imageb6

     

  • imaget1

     Kaatsu er en unik måde, at skabe hurtige resultater på i forhold til muskelvækst samtidig med en well-aging effekt (øget væksthormonssekretion) og en opnåelse af cardio-vaskulære benefits. Kaatsu henvender sig til alle uanset om du er eliteidrætsmand, er ældre , blot vil motionere og se lidt bedre ud på stranden, tabe dig eller du lider af en skade og ønsker en hurtig rehabilitering.

Kaatsu – hvad kan det bruges til :
Hurtig og effektiv opbygning af muskelmasse og styrke.
Øget agility og forbedring af færdigheder i sportssammenhæng.
Reduktion af skadeshelingstid efter brud og ligamentskader.
Hindring af tab af muskelmasse ved immobilisering , f.eks. gips, sengeligning.
Genoptræning efter sportsskader som f.eks. korsbånd, akilleshæl, fibersprængninger o.lign.
Muskelsvindssygdomme, slidgigt, smertereduktion mm.
Forbedring af kredsløb og blodcirkulation.
Forøgelse af Vo2 max.

Kaatsu – hvordan foregår det :
Du booker tid til en prøve-session. Ved en prøve-session gennemgår vi hvad dit formål og dine forventninger til et kaatsu-forløb er. Det være sig fitness, styrke, rehabilitering, smerte og/eller skadesbehandling. Vi identificerer de øvelser der måtte være mest velegnet til din specifikke situation. Herefter får du påsat lufttryksbælter på dine arme og dit optimale tryk bestemmes. Dette tryk er individuelt og varierer fra person til person og fra dag til dag for samme person. Det skal bestemmes korrekt ved hver session. Vi gennemfører nu en session for upper body. Dernæst gennemgår vi samme procedure for lower body med luftryksbælter påspændt øverst på benene. Øvelser gennemføres til udmattelse og du vil opleve en ophobning af mælkesyre og en mærkbar udtrætning i din muskulatur. Dette fortager sig hurtigt når trykket aftages. Forvent en del muskelømhed efter første gang. Allerede efter 2 – 3 gange vil du ikke længere mærke ømhed og din restitution efter træning er reduceret til få minutter.

En full body kaatsu-session varer ca 45 min og skal foregå i et sammenhængende forløb for at have den ønskede virkning. I de fleste forløb ser vi en stor effekt efter tre uger.

Bestil en introduktions-session til KAATSU.
Du kan bestille tid til en introduktions-session og lære mere om KAATSU-træning, hvad det kan gøre for dig og måske vigtigst - prøve det på egen krop. På den måde kan du finde ud af om det er noget der passer til dig. En introduktions-session er ganske gratis hvis du efterfølgende booker et trænings- eller behandlingsforløb ellers koster det kr. 200,- . Et forløb består af minimum 12 sessioner og koster fra kr. 500,- pr. session. Det er vigtigt at sessionerne lægges relativt tæt på hinanden dvs. 2-3 tre gange ugentligt for at opnå et optimalt resultat. Allerede efter den første session vil du kunne føle en mærkbar effekt og forskel sammenlignet med traditionel træning.

Ved køb af et trænings- eller behandlingsforløb på min. 12 sessioner er prisen fra kr. 500,- pr. session. Det er vigtigt at sessionerne lægges relativt tæt på hinanden dvs. mindst to til tre gange ugentligt for optimalt resultat.

Full body (ben og overkrop i samme session) 800,- kr. pr session.
Upper body (overkrop) 500,- kr. pr. session.
Lower body (ben) 500,- kr. pr. session.
Minimumsbooking 12 sessions.

Spar 10% ved bestilling af stor Kaatsu pakke.
Lille kaatsu-pakke 8x : 6.400,-
Stor Kaatsu- pakke 12x : 8.640,- (10%)

Bestil prøve-session eller forløb via email
Send navn og forslag til tidspunkt mandag-fredag ml.kl 08.15 - 18.00 til:
info@kaatsu-danmark.dk

Kaatsu-sessions hos Kaatsu Danmark foregår på Nygårdsvej 5, 2100 København Ø (FitnessDK lokaler)