Kaatsu udstyr

 • imagew9

  Kaatsu
     Danmark

 • imageb6

  Creative
  Training

 • imaget1

  Light
  WeightsNår du dyrker Kaatsu hos Kaatsu-Danmark stiller Kaatsu-Danmark det nødvendige udstyr til rådighed. Dvs. Din Kaaatsu træner har de nødvendige airpressure belts samt en myKaatsu maskine.

For at sikre den mest præcise moderation af dit returveneblod anvendes patenterede pneumatiske ”air pressure belts” udviklet af Professor Sir Yoshiaki Sato. Når bælterne er påsat enten arme eller ben måles og bestemmes først et initialtryk kaldet ”fitting pressure” (det er det tryk bæltet er påsat med før der fyldes luft i bælterne). Dette måles meget præcist ved hjælp af en patenteret myKaatsu maskine der er specialfremstillet til formålet. Derefter tilføres luft til bælterne ved hjælp af myKaatsu maskinen i henhold til det optimale arbejdstryk som der ønskes anvendt i den konkrete situation. MyKaatsu maskinen kan helt præcist monitorere og bestemme det rigtige tryk således at det altid er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at træne og du får det mest optimale resultat ud af din session.

Kaatsu (pneumatiske) air pressure belts findes i 3 størrelser: Small, Medium og Large.
Mål omkredsen af toppen af din arm (lige ved din armhule), og omkredsen af toppen af dit ben (lige ved siden af din lyske og bestem således den passende størrelse til dine Kaatsu air pressure belts.
Arme:
Small: 18 ~ 28 cm
Medium: 28 ~ 38 cm
Large: 38 ~ 48 cm
Ben:
Small: 40 ~ 50 cm
Medium: 50 ~ 60 cm
Large: 60 ~ 70 cm
Hvis du overskrider 48 cm i omkreds på dine overarme eller 70 cm i omkreds på dine lår, så skal bælte specialfremstilles.

Pris for udstyr:
Et sæt (4 stk) pneumatiske air pressure belts koster kr. 3.000,- ex. Moms.
En my Kaatsu maskine* koster 16.995,- ex. Moms.

Mulighed for finansiering og leasingaftale af udstyr kommer snart.

* myKaatsu maskine kan kun købes hvis du har gennemført og bestået “Kaatsuinstruktørkursus” under KIU – se mere under “Uddannelse”.